Bert Kruiskamp logo KLMC


Welkom op de website van KLMC.

Kruiskamp Logistics, Management & Coaching (KLMC) is de eenmanszaak van waaruit ik, Bert Kruiskamp, werk.

Vele jaren heb ik als manager / directeur gewerkt voor allerlei type bedrijven, door deze ervaringen ben ik vanaf dag 1 een toegevoegde waarde voor uw organisatie. Als troubleshooter in combinatie met mijn counseling skills kader ik uw (ad-hoc) probleem af en krijg ik zaken gerealiseerd. 

Ik ben daadwerkelijk in staat om binnen en buiten een organisatie en over alle lagen heen te communiceren en inhoudelijke te functioneren. Door deze competenties ben ik in staat om de (gezamenlijk) op directieniveau gevormde doelstellingen te implementeren en gedragen te krijgen op uitvoerend niveau. Uw bijeenkomend voordeel is dat u vanaf het 1e moment tot en met de daadwerkelijke oplevering en realisatie alleen met mij van doen heeft.

Mijn competenties en vaardigheden variëren van het sparren / coachen van directies tot de (tijdelijke) opvang van operationele werkzaamheden en het in overleg richting, onderbouwing en uitvoering geven van de genomen beslissingen. Om aan uw wensen tegemoet te kunnen komen ben ik zeer flexibel in tijdstip en dagen inzetbaar.

Ik informeer u graag en vrijblijvend ‘op maat’ over de meerwaarde die ik voor uw bedrijf kan hebben.

Met KLMC sta ik garant voor een resultaat- maar ook mensgerichte aanpak, 

 

Delen via sociale media